Dakbedekking

Dakbedekking aanleggen

Dagelijkse kost voor Jansen

Een dak van een woning, bedrijfspand , schuur of uitbouw heeft het altijd zwaar te verduren door de verschillende weersomstandigheden. U moet er niet aan denken dat u lekkage heeft, des te belangrijker dat een dak goed bedekt is door een professionele dakdekker. Het is belangrijk om het juiste materiaal te gebruiken om het dak te isoleren en te bedekken.

Soorten dakbedekking voor een plat dak

Op een plat dak heeft het weer meer vat want er blijft vaak een laagje water op staan dat op moet drogen. U kunt zich voorstellen dat een plat dak daarom meer te lijden heeft. Een plat dak, betekent ook een dak met een licht afschot. Indien dit niet het geval is, dan is het vragen om problemen. Ook het juiste weerbestendige materiaal is bij een plat dak een voorwaarde. Hieronder een overzicht van veelgebruikte materialen.

Bitumen

Veel platte daken in Nederland zijn bedekt met bitumen, ook wel dakleer genoemd. Dakleer is een goede keus omdat het materiaal erg duurzaam en relatief makkelijk aan te brengen is. Uiteraard is dit materiaal waterdicht en hecht het uitstekend op bijvoorbeeld een houten ondergrond. Bitumen gaat ruim 25 jaar mee en is goed betaalbaar. Al met al een veel gemaakte keuze door huiseigenaren.

EPDM

EPDM is een soort rubber dat lijkt op bitumen, maar is een milieuvriendelijker materiaal. In het kader van bewuste keuzes, is dit materiaal in Nederland erg populair. Een voordeel van EPDM is dat het blijvend elastisch is, ook in extreme kou of warmte. Dit zorgt er uiteraard voor dat de kans op lekkage van uw dak nihil is, mits het op de juiste manier is aangebracht. Het is belangrijk om te weten dat EPDM dakbedekking vooraf op maat gemaakt wordt. Vervolgens wordt dit materiaal op het dak gelijmd. Toch gebruiken wij dit materiaal vooral bij brandgevaarlijke ruimtes. Bij gewone ruimtes is een bitumen dak een uitstekende keus. Bitumen is ook strakker aan te brengen, wat de duurzaamheid ten goede komt.

Oude dakbedekking vervangen

Heeft u lekkage aan uw dak? Of twijfelt u aan de staat van uw dak? Wij geven graag advies over de beste oplossing. Zo verhelpen wij lekkages en vervangen we ook bestaande dakbedekking als deze niet meer voldoet. Samen met u kijken we naar de juiste oplossing in uw specifieke situatie.

Dakafwerking zink

Als het dak netjes bedenkt is met bijvoorbeeld bitumen, dan is het zaak om het netjes af te werken. Dit doen we graag met dakafwerking van zink. Met deze dakafwerking kiest u voor kwaliteit en een fantastische uitstraling. Mooie zinken dakgoten en deklijsten maken uw dak helemaal af. Met zinken dakafwerking gaat u voor kwaliteit.

Jansen dak- en installatiewerk heeft veel ervaring in het bedekken van daken in allerlei soorten en maten. We hebben ruime ervaring met dakbedekking op dakkapellen, uitbouwen, schuren, veranda’s en zelfs hele flatgebouwen. Heeft u ook een mooie klus voor ons? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vakkundig advies

Professioneel aangelegd

Top service

Wat onze klanten zeggen.

Staat u hier binnenkort bij?

"Rene is zeker een man met kennis van het vak. Hij heeft samen met Joost van der Hart mijn badkamer vernieuwd. Al het leidingwerk is omgelegd en vervangen. Rene heeft ook alle voorbereidingen gedaan voor de nieuwe keuken en nieuwe vloerverwarming aangelegd. Aan de kennis heb ik bij Rene nooit getwijfeld en aan de service ook niet. Al met al een fijne vakman om in huis te hebben voor alle klussen. Rene nogmaals bedankt voor je service en het vakkundig verbouwen."
Jeroen
Particulier
"Wij hebben René leren kennen via vrienden. We zaten klem met de geplande verbouwing van onze badkamer, onze loodgieter liet het afweten. René heeft ons vervolgens uit de ‘brand’ geholpen om al het loodgieterswerk op tijd af te krijgen voordat tegelzetter en stukadoor kwamen. Daarna heeft hij, in z'n al drukke planning, nog tijd gevonden om ook alles af te monteren. En het resultaat mag er zijn! René is een betrouwbare goeie gast, die ook nog vakwerk levert!"
Berto
Particulier
"René is altijd goed bereikbaar en het fijne is dat áls ik bel, hij er meestal dezelfde dag nog is. Er moest laatst bijvoorbeeld met spoed een CV-ketel vervangen worden. Ik belde René, maar hij was nog met vakantie. Die dag zou hij echter wel naar huis vliegen, de volgende dag stond René, in het weekend, aan de deur om de CV-ketel te vervangen. Top service! Kortom, zoekt u een betrouwbare loodgieter die voor zijn klanten gaat? Dan beveel ik René van harte aan."
Eric
ERIVA vastgoedbeheer

Vraag een offerte aan

We nemen zo snel mogelijk contact met u op