Airco montage

Airconditioning gemonteerd door een vakman

Airco inclusief montage nodig?

De Nederlandse zomers worden steeds warmer. Daarom denkt u misschien: ‘had ik maar airconditioning in huis’. Wij regelen dit uiteraard graag voor u. Simpel, netjes en snel. Geen gedoe dus. We spreken met u het plan door, daarna nemen we alle zorg uit handen en gaan we pas weg als u tevreden bent.

Montage van airco zelf doen?

Sommige handige mensen kunnen wellicht best zelf een airco installeren. Net als bij het zelf installeren van de CV-ketel of vloerverwarming, neemt dit altijd extra risico’s met zich mee. Wij adviseren altijd om het door onze gecertificeerde monteur te laten doen.  U profiteert van zijn kennis en kunde én heeft uiteraard de garantie dat het airco systeem volgens de geldende normen wordt aangesloten en gemonteerd. Daarbij hoort natuurlijk ook jarenlang probleemloos gebruik van de airco.

Airconditioning in de slaapkamer

Een van de meest voorkomende keuzes is de keuze voor airco in de slaapkamer. Een koele slaapkamer van 18 graden als het buiten 35 graden is, helpt mee aan een goede nachtrust. Wie wil dat nou niet? De meeste airco’s die we monteren zijn in slaapkamers. Dit kan in één of meerdere slaapkamers.

Airco montage in andere woonruimtes zoals zolderkamer, keuken of woonkamer

In principe kunt u in elke ruimte waar u regelmatig verblijft een airco monteren, ook als een bepaald type airco zoals een wandmodel daarvoor niet geschikt is. Er zijn meerdere soorten airco’s die u kunt laten monteren zoals een cassette model indien u een systeemplafond heeft, of een vloer- of plafond model airco. Kortom, wij kunnen u bijna altijd wel een airco adviseren die u kunt laten monteren op plekken in elke ruimte.

Airconditioning in meerdere woonruimtes

Voor een airco systeem moet je altijd minimaal één buiten unit monteren. Maar je kunt op een enkele airco buiten unit wel meerdere binnen units monteren die allemaal apart zijn te regelen. Zo kunt u dus uw hele huis van airco voorzien en kan iedereen apart zijn eigen binnenklimaat regelen.

Ook uw huis voorzien van airco? Wij monteren alle airco units binnen en buiten en leggen alle leidingen die nodig zijn om uw woonhuis van een optimaal binnenklimaat en luchtkwaliteit te voorzien.

Jansen dak- en installatiewerk heeft jaren ervaring als installateur van airco en we adviseren u graag. Of u nou het binnenklimaat in huis wilt verbeteren , een nieuwbouwproject wilt realiseren of een groot bedrijven-project heeft, bij de installateurs van Jansen bent u aan het juiste adres. Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op.

 

Vakkundig advies

Professioneel aangelegd

Top service

Wat onze klanten zeggen.

Staat u hier binnenkort bij?

"Rene is zeker een man met kennis van het vak. Hij heeft samen met Joost van der Hart mijn badkamer vernieuwd. Al het leidingwerk is omgelegd en vervangen. Rene heeft ook alle voorbereidingen gedaan voor de nieuwe keuken en nieuwe vloerverwarming aangelegd. Aan de kennis heb ik bij Rene nooit getwijfeld en aan de service ook niet. Al met al een fijne vakman om in huis te hebben voor alle klussen. Rene nogmaals bedankt voor je service en het vakkundig verbouwen."
Jeroen
Particulier
"Wij hebben René leren kennen via vrienden. We zaten klem met de geplande verbouwing van onze badkamer, onze loodgieter liet het afweten. René heeft ons vervolgens uit de ‘brand’ geholpen om al het loodgieterswerk op tijd af te krijgen voordat tegelzetter en stukadoor kwamen. Daarna heeft hij, in z'n al drukke planning, nog tijd gevonden om ook alles af te monteren. En het resultaat mag er zijn! René is een betrouwbare goeie gast, die ook nog vakwerk levert!"
Berto
Particulier
"René is altijd goed bereikbaar en het fijne is dat áls ik bel, hij er meestal dezelfde dag nog is. Er moest laatst bijvoorbeeld met spoed een CV-ketel vervangen worden. Ik belde René, maar hij was nog met vakantie. Die dag zou hij echter wel naar huis vliegen, de volgende dag stond René, in het weekend, aan de deur om de CV-ketel te vervangen. Top service! Kortom, zoekt u een betrouwbare loodgieter die voor zijn klanten gaat? Dan beveel ik René van harte aan."
Eric
ERIVA vastgoedbeheer

Vraag een offerte aan

We nemen zo snel mogelijk contact met u op