Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie vervangen

Dagelijkse kost voor Jansen

U heeft mechanische ventilatie en twijfelt of dit systeem aan vervanging toe is? Als uw ventilatiebox ouder is dan 10 jaar dan kan dit een hele goede keus zijn. Waarom? Een oude ventilatiebox gebruikt gewoon veel meer stroom dan een moderne variant. U kunt door vervanging van uw mechanische ventilatiesysteem zo 60,- euro per jaar besparen. Binnen een paar jaar heeft u uw investering terugverdient. Afhankelijk van welk systeem u kiest varieert dit van 3 tot 5 jaar.

Besparing is niet de enige reden

Gelukkig zijn er meer goede redenen om uw oude ventilatiebox te vervangen voor een nieuwe variant.

  • Goed ventileren is belangrijk voor uw gezondheid. Wist u dat er iedere dag meer dan 10 liter vocht in de lucht van uw woonhuis komt? Dit komt bijvoorbeeld door het douchen en koken. Niet goed ventileren zorgt voor schimmels en problemen aan de luchtwegen. Dus zorg voor gezonde lucht in huis met een goed ventilatiesysteem!
  • Een hoger rendement door verwarmen van droge lucht. Droge lucht is veel makkelijker te verwarmen dan vochtige lucht. Dus uw HR-ketel heeft een hoger rendement met mechanische ventilatie.
  • Uw nieuwe ventilatiebox is een stuk stiller. Hoe nieuwer hoe stiller, dit geld zeker voor hedendaagse ventilatieboxen ten opzichte van die van 10 jaar geleden. Dus wilt u minder geluidsoverlast? Kies dan een nieuw ventilatiesysteem.
  • Grotere ventilatie capaciteit. Nieuwe mechanische ventilatie kan meer kuub (m3) per uur ventileren dan een oud systeem. Hoe hoger de capaciteit hoe korter de unit hoeft te draaien om u te voorzien van gezonde lucht in huis.

Vakkundig advies

Professioneel aangelegd

Top service

Wat onze klanten zeggen.

Staat u hier binnenkort bij?

"Rene is zeker een man met kennis van het vak. Hij heeft samen met Joost van der Hart mijn badkamer vernieuwd. Al het leidingwerk is omgelegd en vervangen. Rene heeft ook alle voorbereidingen gedaan voor de nieuwe keuken en nieuwe vloerverwarming aangelegd. Aan de kennis heb ik bij Rene nooit getwijfeld en aan de service ook niet. Al met al een fijne vakman om in huis te hebben voor alle klussen. Rene nogmaals bedankt voor je service en het vakkundig verbouwen."
Jeroen
Particulier
"Wij hebben René leren kennen via vrienden. We zaten klem met de geplande verbouwing van onze badkamer, onze loodgieter liet het afweten. René heeft ons vervolgens uit de ‘brand’ geholpen om al het loodgieterswerk op tijd af te krijgen voordat tegelzetter en stukadoor kwamen. Daarna heeft hij, in z'n al drukke planning, nog tijd gevonden om ook alles af te monteren. En het resultaat mag er zijn! René is een betrouwbare goeie gast, die ook nog vakwerk levert!"
Berto
Particulier
"René is altijd goed bereikbaar en het fijne is dat áls ik bel, hij er meestal dezelfde dag nog is. Er moest laatst bijvoorbeeld met spoed een CV-ketel vervangen worden. Ik belde René, maar hij was nog met vakantie. Die dag zou hij echter wel naar huis vliegen, de volgende dag stond René, in het weekend, aan de deur om de CV-ketel te vervangen. Top service! Kortom, zoekt u een betrouwbare loodgieter die voor zijn klanten gaat? Dan beveel ik René van harte aan."
Eric
ERIVA vastgoedbeheer

Vraag een offerte aan

We nemen zo snel mogelijk contact met u op