CV-ketel installeren

CV-ketel installeren
Voor warmte in huis

Dagelijkse kost voor Jansen

CV-ketels en combiketels zorgen voor de warmte in uw huis. HR-ketels doen dit tegenwoordig op een steeds zuinigere manier. Jansen dak- en installatiewerk helpt u graag aan een kwaliteits CV-installatie voor thuis of voor uw bedrijf.

De HR combiketel is voor de meeste huishoudens nog altijd de meest geschikte CV-installatie. Een HR-combiketel levert zowel warm water voor douche en kraan als verwarming. Om daadwerkelijk het ‘hoge rendement’ te halen is het belangrijk dat de ketel vakkundig geïnstalleerd én ingeregeld wordt. De fabrikant stelt de ketel erg ruim af, aangezien hij in elke installatie zijn werk moet doen. Zo kan bijvoorbeeld de aanvoertemperatuur bij vloerverwarming een stuk lager zijn dan bij een radiator. Het inregelen is maatwerk waarmee u een optimaal rendement haalt en kosten bespaard.

Zo werkt centrale verwarming

Een goed centraal verwarmingssysteem zorgt ervoor dat uw werk- of woonruimte optimaal verwarmt wordt. Hierdoor ervaart u in de betreffende ruimte een comfortabel klimaat. De CV-ketel is het middelpunt van de installatie, hier wordt het water verwarmt. Vervolgens komt het via het leidingwerk op de goede plekken in huis terecht. Bijvoorbeeld in de vloerverwarmingsinstallatie of radiatoren. Nadat het water afgekoeld is, omdat het door het hele huis is gepompt, komt het via de retourleiding weer terug in de ketel voor de volgende ronde. Dit systeem voor de verwarming in huis wordt ook wel een gesloten systeem genoemd.

De juiste CV-ketel kiezen

U wilt een nieuwe CV-ketel kopen die zuinig is en natuurlijk ook uw bedrijfspand of woning goed verwarmt. Daarbij is het ook fijn als de waterdruk bij alle tappunten in orde is. Oftewel, u wilt een nieuwe cv-ketel kopen die draait als een zonnetje en in uw specifieke situatie optimaal rendeert. Jansen helpt u graag met kiezen.

Bij het kiezen van de juiste ketel houden we als ervaren CV installateur rekening met het soort woning dat u heeft (bijvoorbeeld groot of klein, vrijstaand of in een tussenwoning. Ten tweede is het belangrijk om te kijken hoeveel tappunten warm water u wilt én of het mogelijk moet zijn dat deze allemaal tegelijk warm water geven. Ten derde kijken we of u een douche, stort douche en/of bad heeft. Na het beantwoorden van deze vragen weten we welk vermogen (CW-waarde) de ketel moet hebben en wat voor soort ketel de beste optie voor u is.

Wat doet Jansen, uw CV-ketel installateur

Wij helpen u in eerste instantie graag met het kiezen van de juiste ketel voor uw huis of bedrijfspand. Vervolgens verzorgen we op een professionele manier de installatie hiervan. Bij ons weet u zeker dat het goed én netjes gebeurt. Zowel voor, tijdens en na de klus heeft u aan ons een goede installateur. We verzorgen ook graag het periodieke onderhoud aan uw cv. Wat doen we als we bij u aan de slag mogen:

  1. Het verwijderen van de oude ketel;
  2. Het installeren van de nieuwe ketel;
  3. Het eventueel aanpassen of vervangen van kranen en het expansievat;
  4. Het eventueel verplaatsen van de tapkraan (om makkelijker bij te vullen);
  5. Het inregelen van de CV-installatie;
  6. De thermostaat installeren;
  7. Een voorstel doen voor onderhoud.

Gaat u voor kwaliteit en vakmanschap? Neem vandaag nog contact op met Jansen, de vakkundige CV-ketel installateur.

Vakkundig advies

Professioneel aangelegd

Top service

Wat onze klanten zeggen.

Staat u hier binnenkort bij?

"Rene is zeker een man met kennis van het vak. Hij heeft samen met Joost van der Hart mijn badkamer vernieuwd. Al het leidingwerk is omgelegd en vervangen. Rene heeft ook alle voorbereidingen gedaan voor de nieuwe keuken en nieuwe vloerverwarming aangelegd. Aan de kennis heb ik bij Rene nooit getwijfeld en aan de service ook niet. Al met al een fijne vakman om in huis te hebben voor alle klussen. Rene nogmaals bedankt voor je service en het vakkundig verbouwen."
Jeroen
Particulier
"Wij hebben René leren kennen via vrienden. We zaten klem met de geplande verbouwing van onze badkamer, onze loodgieter liet het afweten. René heeft ons vervolgens uit de ‘brand’ geholpen om al het loodgieterswerk op tijd af te krijgen voordat tegelzetter en stukadoor kwamen. Daarna heeft hij, in z'n al drukke planning, nog tijd gevonden om ook alles af te monteren. En het resultaat mag er zijn! René is een betrouwbare goeie gast, die ook nog vakwerk levert!"
Berto
Particulier
"René is altijd goed bereikbaar en het fijne is dat áls ik bel, hij er meestal dezelfde dag nog is. Er moest laatst bijvoorbeeld met spoed een CV-ketel vervangen worden. Ik belde René, maar hij was nog met vakantie. Die dag zou hij echter wel naar huis vliegen, de volgende dag stond René, in het weekend, aan de deur om de CV-ketel te vervangen. Top service! Kortom, zoekt u een betrouwbare loodgieter die voor zijn klanten gaat? Dan beveel ik René van harte aan."
Eric
ERIVA vastgoedbeheer

Vraag een offerte aan

We nemen zo snel mogelijk contact met u op