Riolering aanleggen

Riolering aanleggen

Dagelijkse kost voor Jansen

Jansen dak- en installatiewerk heeft jarenlange ervaring met leidingwerk en riolering. Daarbij hoort ook het vervangen of renoveren van de riolering van huizen en bedrijfspanden. Dit is een typische klus voor een loodgieter. Vanuit onze ervaring weten we welke delen van het rioleringsnetwerk vervangen moeten worden en hoe de rioleringsbuizen het best aan te leggen.

Oudere panden en huizen hebben vaak nog het originele leidingwerk en riolering. In ons werk zien we dat verouderd leidingwerk vaak voor problemen zorgt. De materialen van toen zijn gevoeliger voor bijvoorbeeld lekkage. Wij helpen u graag wanneer uw riolering vervangen of gerenoveerd moet worden. We komen daarvoor graag langs om de situatie in kaart te brengen en u te adviseren over de nodige vervolgstappen. Vervolgens helpen we u aan een perfect werkend riool. Mocht het noodzakelijk zijn om ook onder straatwerk de riolering te vervangen dan kunnen wij ook het herbestraten voor u verzorgen.

Riolering aanleggen, werk voor een loodgieter

Jansen heeft jaren ervaring als loodgieter. Riolering aanleggen of vervangen is daarom een routineklus. Bij het aanleggen van riolering is het van belang om naadloze aansluitingen te maken tussen de verschillende rioleringsdelen. Op deze manier zit er geen speling tussen de verschillende delen en ontstaat er geen lekkage aan het riool. Lekkage willen we natuurlijk niet. Er is niets vervelender dan waterschade aan uw muur of vloer. Naast het naadloos aansluiten van de rioleringsdelen is het belangrijk dan het riool zo aangelegd wordt dat de kans op verstopping zo klein mogelijk is.

Riolering aangelegd? Tijd voor het plaatsen van sanitair

Als de riolering vakkundig is aangelegd, is het tijd om het sanitair aan te sluiten en de andere leidingwerk te installeren. Een goede loodgieter draait hier zijn hand niet voor om. Bij het aansluiten van sanitair is het belangrijk dat er geen speling tussen de riolering en de afvoer van het sanitair zit (bijvoorbeeld bij uw toilet of douche). Daarnaast wilt u natuurlijk dat de aansluitingen netjes weggewerkt zijn. Jansen staat ook voor u klaar als het gaat om het plaatsen van sanitair en de aansluiting op de riolering.

Bent u opzoek naar een gespecialiseerde loodgieter voor het aanleggen van uw riolering of het plaatsen van sanitair? Neem dan vandaag nog contact op.

Vakkundig advies

Professioneel aangelegd

Top service

Wat onze klanten zeggen.

Staat u hier binnenkort bij?

"Rene is zeker een man met kennis van het vak. Hij heeft samen met Joost van der Hart mijn badkamer vernieuwd. Al het leidingwerk is omgelegd en vervangen. Rene heeft ook alle voorbereidingen gedaan voor de nieuwe keuken en nieuwe vloerverwarming aangelegd. Aan de kennis heb ik bij Rene nooit getwijfeld en aan de service ook niet. Al met al een fijne vakman om in huis te hebben voor alle klussen. Rene nogmaals bedankt voor je service en het vakkundig verbouwen."
Jeroen
Particulier
"Wij hebben René leren kennen via vrienden. We zaten klem met de geplande verbouwing van onze badkamer, onze loodgieter liet het afweten. René heeft ons vervolgens uit de ‘brand’ geholpen om al het loodgieterswerk op tijd af te krijgen voordat tegelzetter en stukadoor kwamen. Daarna heeft hij, in z'n al drukke planning, nog tijd gevonden om ook alles af te monteren. En het resultaat mag er zijn! René is een betrouwbare goeie gast, die ook nog vakwerk levert!"
Berto
Particulier
"René is altijd goed bereikbaar en het fijne is dat áls ik bel, hij er meestal dezelfde dag nog is. Er moest laatst bijvoorbeeld met spoed een CV-ketel vervangen worden. Ik belde René, maar hij was nog met vakantie. Die dag zou hij echter wel naar huis vliegen, de volgende dag stond René, in het weekend, aan de deur om de CV-ketel te vervangen. Top service! Kortom, zoekt u een betrouwbare loodgieter die voor zijn klanten gaat? Dan beveel ik René van harte aan."
Eric
ERIVA vastgoedbeheer

Vraag een offerte aan

We nemen zo snel mogelijk contact met u op