Elektra aanleggen

Elektra aanleggen
Kies voor veiligheid met een vakman

Dagelijkse kost voor Jansen

U heeft een nieuwe keuken gekocht, dat is natuurlijk heel gaaf. Is de indeling anders dan de vorige keuken? Dan is het vaak zo dat het leidingwerk (gas en water) en de elektra aangepast moeten worden naar de nieuwe situatie. Dit doen we volgens het nieuwe leidingschema dat bij uw nieuwe keuken hoort. Jansen dak- en installatiewerk uit Veenendaal helpt u graag verder met de professionele aanleg van elektra en leidingen voor uw nieuwe keuken of badkamer.

Aan welke werkzaamheden moet u denken:

  • Een extra groep of groep voor uw voor uw inductiekookplaat aanleggen
  • Extra stopcontacten boven uw aanrechtblad
  • Waterleiding aanleggen of verplaatsen
  • Gasleiding verplaatsen, aanleggen of afsluiten
  • Afzuiginstallatie afvoer en elektra

Elektra aanleggen

Van nieuwe stopcontacten tot complete aanleg van uw elektriciteitsnetwerk in uw nieuwe of gerenoveerde woning. U kunt hiervoor uitstekend bij onze elektriciens terecht. Wij werken dagelijks aan elektra installatie voor keukens, badkamers en renovatieprojecten.

Groepenkast uitbreiden

Tijdens onze projecten is het vaak nodig dat onze elektricien de groepenkast uitbreidt met een extra groep. Vaak is dit het geval voor bijvoorbeeld keukenapparatuur. Een uitbreiding van uw stoppenkast is dan noodzakelijk om overbelasting te voorkomen. We installeren ook compleet nieuwe groepenkasten of stoppenkasten, bijvoorbeeld bij de renovatie van een oud huis. Voor een veilig huis is het raadzaam uw elektra door een specialist te laten installeren.

Krachtstroom aanleggen

Een aansluiting op driefasen is krachtstroom of draaistroom. Driefasenstroom gaat u ongetwijfeld tegen komen als u wilt gaan koken op inductie of een luxe whirlpool bad wilt installeren. Het gaat hierbij om apparatuur die meer vermogen nodig hebben dan de waterkoker. Voor het aanleggen van krachtstroom kan het zijn dan er wijzigingen in uw stoppencast doorgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan een extra aansluiting of een aparte meter. Een perilex-aansluiting is het soort stopcontact dat nodig is om uw apparatuur vervolgens te laten functioneren op krachtstroom. Al met al is dit een specialistisch klusje, dus ons advies: schakel ook hierbij een elektricien in om ongelukken te voorkomen.

Wij helpen u graag aan een perfect functionerende apparatuur in uw huis, keuken of badkamer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vakkundig advies

Professioneel aangelegd

Top service

Wat onze klanten zeggen.

Staat u hier binnenkort bij?

"Rene is zeker een man met kennis van het vak. Hij heeft samen met Joost van der Hart mijn badkamer vernieuwd. Al het leidingwerk is omgelegd en vervangen. Rene heeft ook alle voorbereidingen gedaan voor de nieuwe keuken en nieuwe vloerverwarming aangelegd. Aan de kennis heb ik bij Rene nooit getwijfeld en aan de service ook niet. Al met al een fijne vakman om in huis te hebben voor alle klussen. Rene nogmaals bedankt voor je service en het vakkundig verbouwen."
Jeroen
Particulier
"Wij hebben René leren kennen via vrienden. We zaten klem met de geplande verbouwing van onze badkamer, onze loodgieter liet het afweten. René heeft ons vervolgens uit de ‘brand’ geholpen om al het loodgieterswerk op tijd af te krijgen voordat tegelzetter en stukadoor kwamen. Daarna heeft hij, in z'n al drukke planning, nog tijd gevonden om ook alles af te monteren. En het resultaat mag er zijn! René is een betrouwbare goeie gast, die ook nog vakwerk levert!"
Berto
Particulier
"René is altijd goed bereikbaar en het fijne is dat áls ik bel, hij er meestal dezelfde dag nog is. Er moest laatst bijvoorbeeld met spoed een CV-ketel vervangen worden. Ik belde René, maar hij was nog met vakantie. Die dag zou hij echter wel naar huis vliegen, de volgende dag stond René, in het weekend, aan de deur om de CV-ketel te vervangen. Top service! Kortom, zoekt u een betrouwbare loodgieter die voor zijn klanten gaat? Dan beveel ik René van harte aan."
Eric
ERIVA vastgoedbeheer

Vraag een offerte aan

We nemen zo snel mogelijk contact met u op