Leidingwerk aanleggen

Leidingwerk installeren
De basis van het installatie-vak!

Dagelijkse kost voor Jansen

Leidingwerk is de basis van het installatievak. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten en maten leidingwerk dat het verstandig is om een vakman te laten adviseren en het installatiewerk te laten doen. Jansen installatie- en dakwerk legt dagelijks leidingwerk aan in nieuwbouwhuizen, bestaande bouw of bedrijfspanden in Veenendaal en omstreken.

Leidingwerk aanleggen is nogal een ruim begrip. Leidingwerk kan vele doelen dienen. Hieronder leest u meer over het belang van leidingwerk en waarom u niet zonder goed leidingwerk kunt.

CV-leidingen aanleggen

Om in uw huis of bedrijfspand te profiteren van de warmte die een CV-ketel brengt, heeft u uiteraard goed leidingwerk nodig. Via dit netwerk van leidingen stroomt het warme water door bijvoorbeeld de radiator, vloerverwarming of kraan. Leidingwerk aanleggen is een klus voor een loodgieter, iemand die thuis is in de installatietechniek. Jansen installatie- en dakwerk is een expert op dit gebied en legt vakkundig uw nieuwe leidingen aan. Het is hierbij erg belangrijk om de leidingen netjes weg te werken in muren en vloeren. Tegenwoordig zijn deze leidingen veel van kunststof. Kunststof leidingwerk is makkelijker aan te leggen en net zo duurzaam als leidingwerk van koper. Het grote voordeel is dat het maken van bochten stukken eenvoudiger is dan met een koperen leiding, dit bespaard de loodgieter tijd en moeite.

Waar lopen de leidingen vanuit uw CV naartoe?

Leidingwerk vanuit uw CV-ketel is een van de belangrijkste zaken voor het comfortabel wonen en werken. Vanuit de CV-ketel lopen er leidingen naar uw keuken. In de keuken loopt er vaak een leiding naar uw kraan voor warm water. Ook in de badkamer heeft u warm water nodig voor de douche, het bad en de kraan. Daarnaast heeft u niets aan uw radiatoren of vloerverwarming zonder dat er warm water vanuit uw CV-ketel naartoe gaat (en in dit geval ook weer retour). Kortom, zonder warmwaterleidingen geen comfort.

Waterleiding vanaf de hoofdleiding (koud water) aanleggen

Naast leidingen voor warm water , zijn leidingen voor koud water net zo belangrijk. Jansen installatie- en dakwerk is hier net zo handig in als iedere andere leiding. Vanaf de hoofdleiding loopt er leidingwerk voor koud water door uw huis naar bijvoorbeeld de badkamer, de keuken, uw toilet en de buitenkraan. Ook hierbij is het belangrijk dat het water op de plek van bestemming komt en de leidingen mooi zijn weggewerkt. Van oudsher zijn dit veelal koperen leidingen, tegenwoordig wordt hiervoor ook vaak kunststof gebruikt.

Gasleiding aanleggen

Een gasleiding aanleggen of verleggen is geen klusje om zelf te doen. Bij het installeren van een CV-ketel in een nieuwbouwhuis, het verplaatsen van een CV-ketel of bij een nieuwe keuken met gaskookplaat is het noodzakelijk om met de gasleiding aan de gang te gaan. Het is heel verstandig om hiervoor een loodgieter te laten komen, zo bespaard u een hoop ellende en weet u dat het professioneel gebeurt. Gasleidingen aanleggen wordt vaak gedaan onder de grond (kruipruimte), in de dekvloer of in wanden. Het kan ook zo zijn dat de gasleiding langs de wand loopt. Dit is uiteraard niet het fraaiste gezicht, maar hiervoor wordt soms gekozen uit praktisch oogpunt.

Kwaliteitsleidingwerk bij Jansen

Heeft u een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer? Dan helpen we u graag met het aanleggen of verleggen van zowel het leidingwerk als de elektra. We kunnen alleen het leidingwerk doen, maar plaatsen ook complete keukens en badkamers. We zorgen ervoor dat u na de klus zorgeloos kunt genieten van uw prachtige nieuwe keuken of badkamer. Door jarenlange ervaring draaien we onze hand ook niet om voor grotere klussen en uitdagende renovatieprojecten. Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Vakkundig advies

Professioneel aangelegd

Top service

Wat onze klanten zeggen.

Staat u hier binnenkort bij?

"Rene is zeker een man met kennis van het vak. Hij heeft samen met Joost van der Hart mijn badkamer vernieuwd. Al het leidingwerk is omgelegd en vervangen. Rene heeft ook alle voorbereidingen gedaan voor de nieuwe keuken en nieuwe vloerverwarming aangelegd. Aan de kennis heb ik bij Rene nooit getwijfeld en aan de service ook niet. Al met al een fijne vakman om in huis te hebben voor alle klussen. Rene nogmaals bedankt voor je service en het vakkundig verbouwen."
Jeroen
Particulier
"Wij hebben René leren kennen via vrienden. We zaten klem met de geplande verbouwing van onze badkamer, onze loodgieter liet het afweten. René heeft ons vervolgens uit de ‘brand’ geholpen om al het loodgieterswerk op tijd af te krijgen voordat tegelzetter en stukadoor kwamen. Daarna heeft hij, in z'n al drukke planning, nog tijd gevonden om ook alles af te monteren. En het resultaat mag er zijn! René is een betrouwbare goeie gast, die ook nog vakwerk levert!"
Berto
Particulier
"René is altijd goed bereikbaar en het fijne is dat áls ik bel, hij er meestal dezelfde dag nog is. Er moest laatst bijvoorbeeld met spoed een CV-ketel vervangen worden. Ik belde René, maar hij was nog met vakantie. Die dag zou hij echter wel naar huis vliegen, de volgende dag stond René, in het weekend, aan de deur om de CV-ketel te vervangen. Top service! Kortom, zoekt u een betrouwbare loodgieter die voor zijn klanten gaat? Dan beveel ik René van harte aan."
Eric
ERIVA vastgoedbeheer

Vraag een offerte aan

We nemen zo snel mogelijk contact met u op