Diensten

Hier helpen we u graag mee.

Voor kwaliteitswerk bent u bij ons aan het juiste adres.

image007
Leidingwerk

Leidingwerk is de basis van het installatievak. Als loodgieter helpen we u graag met het professioneel aanleggen van leidingwerk.

image009
Vloerverwarming

Vloerverwarming is belangrijk om comfortabel te wonen. Zorg ervoor dat het goed geregeld is door een vakman.

image005
CV-ketel

CV-ketels en combiketels zorgen voor de warmte in uw huis. Een professionele installatie is belangrijk voor een veilig huis.

image008
Riolering

We hebben jarenlange ervaring met leidingwerk en riolering. Daarbij hoort ook het vervangen of renoveren van de riolering.

image011
Elektra

Heeft u een renovatieproject van uw huis, keuken of badkamer? Kies voor veiligheid en laat het doen door onze vakmannen.

image010
Dakbedekking

Een goed dak is een must voor iedere woning, uitbouw of veranda. Wij zorgen voor een dak dat er jaren tegenaan kan.

image013
Mechanische ventilatie

Een gezond klimaat in huis? Zorg dan voor goede ventilatie. Vervang uw oude systeem en bespaar op uw rekening. Meer weten?

image012
Zinken dakafwerking

Maak uw huis af met zinken dakgoten, daklijsten en een zinken regenpijp. Al jaren de duurzaamste keus en ook nog eens stijlvol.

image001
Airconditioning

Nederlandse zomers worden steeds warmer. Zorg voor een aangenaam binnenklimaat met een airco van Jansen.

Veelgestelde vragen

Rioolontstopping is een specialistisch klusje. U kunt ons hiervoor uiteraard bellen en we zorgen ervoor dat dit via één van onze specialistische partners opgelost wordt. Zij hebben de juiste apparatuur en helpen u binnen no-time van de verstopping af.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. We staan altijd klaar voor onze klanten die een storing hebben. We komen zo snel mogelijk om de storing op te lossen.

Veruit de meeste daken bedekken wij met bitumen. Waarom? Omdat dit een materiaal is dat zich bewezen heeft in de loop der jaren. Het is goed te verwerken en heel strak aan te brengen. Daarnaast gebruiken we voor bijvoorbeeld brandgevaarlijke ruimtes EPDM.

Heeft u bijvoorbeeld recent uw dak, leidingwerk, CV-ketel of riolering laten vervangen en heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op.