Zinken dakafwerking

Zinken dakafwerking

Dagelijkse kost voor Jansen

Zinkwerk aanbrengen is echt een ambachtelijke klus die niet voor iedereen is weggelegd. Jansen dak- en installatiewerk is een specialist op dit gebied. En zorgt ervoor dat uw huis de uitstraling krijgt die het verdient. Een standaard goot met een PVC hemelwaterafvoer is natuurlijk prima, maar wilt u écht een mooie afwerking? Kies dan ook voor een mooie zinken regenpijp voor de hemelwaterafvoer of zinken daklijsten. Bent u van plan om uw dakbedekking te vervangen? Dan is dit een mooi moment om voor een zinken dakafwerking te kiezen.

Waarom een dakgoot van zink?

Duurzame zinkwerk is altijd een meerwaarde voor uw woning. Of u nu een plat dak heeft of een hellend dak, het is pas echt af met een prachtige afwerking door middel van zink. Zink is een materiaal dat erg lang mee gaat, daarom wordt het ook vaak voor dakgoten gebruikt. Daarnaast is het lichtgewicht, prijstechnisch aantrekkelijk en geeft het een karakteristieke uitstraling. Daarbij komt ook nog dat zink goed te repareren is, wat de levensduur ten goede komt. Een zinken dakgoot kan wel 25 jaar meegaan!

  • De voordelen van zink op een rijtje:
  • Duurzaam / lange levensduur
  • Lichtgewicht
  • Karakteristieke uitstraling
  • Goed te repareren
  • Op maat te maken

Zinken dakafwerking geïnstalleerd door Jansen

Of u nu een zinken dakgoot wilt, een regenpijp of mooie daklijsten u bent bij Jansen aan het juiste adres. We vinden het mooi om uw huis volledig tot zijn recht te laten komen met een sublieme dakafwerking. Met de juiste apparatuur en met oog voor detail realiseren we dit graag voor u. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Vakkundig advies

Professioneel aangelegd

Top service

Wat onze klanten zeggen.

Staat u hier binnenkort bij?

"Rene is zeker een man met kennis van het vak. Hij heeft samen met Joost van der Hart mijn badkamer vernieuwd. Al het leidingwerk is omgelegd en vervangen. Rene heeft ook alle voorbereidingen gedaan voor de nieuwe keuken en nieuwe vloerverwarming aangelegd. Aan de kennis heb ik bij Rene nooit getwijfeld en aan de service ook niet. Al met al een fijne vakman om in huis te hebben voor alle klussen. Rene nogmaals bedankt voor je service en het vakkundig verbouwen."
Jeroen
Particulier
"Wij hebben René leren kennen via vrienden. We zaten klem met de geplande verbouwing van onze badkamer, onze loodgieter liet het afweten. René heeft ons vervolgens uit de ‘brand’ geholpen om al het loodgieterswerk op tijd af te krijgen voordat tegelzetter en stukadoor kwamen. Daarna heeft hij, in z'n al drukke planning, nog tijd gevonden om ook alles af te monteren. En het resultaat mag er zijn! René is een betrouwbare goeie gast, die ook nog vakwerk levert!"
Berto
Particulier
"René is altijd goed bereikbaar en het fijne is dat áls ik bel, hij er meestal dezelfde dag nog is. Er moest laatst bijvoorbeeld met spoed een CV-ketel vervangen worden. Ik belde René, maar hij was nog met vakantie. Die dag zou hij echter wel naar huis vliegen, de volgende dag stond René, in het weekend, aan de deur om de CV-ketel te vervangen. Top service! Kortom, zoekt u een betrouwbare loodgieter die voor zijn klanten gaat? Dan beveel ik René van harte aan."
Eric
ERIVA vastgoedbeheer

Vraag een offerte aan

We nemen zo snel mogelijk contact met u op