Over ons.

Passie voor vakwerk.

Jansen, de bekendste naam van Nederland.

Rene en Barend hebben na jaren samenwerken besloten samen verder te gaan onder de naam Jansen installatiewerk BV. Nadat beide heren ruime ervaring hebben opgedaan in het installatiewerk onder hun eigen vlag. Kiezen ze dus nu voor de bekendste naam van Nederland: Jansen! Dezelfde service als u gewend bent, maar dan door gezamenlijk vakmanschap.

De klantenkring van Jansen installatiewerk groeit nog ieder jaar: van complete badkamer of keuken, tot ventilatie, CV-ketels en warmtepompen. Voor iedere klus bent u aan het juiste adres bij Jansen.

Echte vakmannen

Eerlijke prijzen

Service gegarandeerd

Wat onze klanten zeggen.

Staat u hier binnenkort bij?

"Rene is zeker een man met kennis van het vak. Hij heeft samen met Joost van der Hart mijn badkamer vernieuwd. Al het leidingwerk is omgelegd en vervangen. Rene heeft ook alle voorbereidingen gedaan voor de nieuwe keuken en nieuwe vloerverwarming aangelegd. Aan de kennis heb ik bij Rene nooit getwijfeld en aan de service ook niet. Al met al een fijne vakman om in huis te hebben voor alle klussen. Rene nogmaals bedankt voor je service en het vakkundig verbouwen."
Jeroen
Particulier
"Wij hebben René leren kennen via vrienden. We zaten klem met de geplande verbouwing van onze badkamer, onze loodgieter liet het afweten. René heeft ons vervolgens uit de ‘brand’ geholpen om al het loodgieterswerk op tijd af te krijgen voordat tegelzetter en stukadoor kwamen. Daarna heeft hij, in z'n al drukke planning, nog tijd gevonden om ook alles af te monteren. En het resultaat mag er zijn. René is een betrouwbare goeie gast, die ook nog vakwerk levert!"
Berto
Particulier
"René is altijd goed bereikbaar en het fijne is dat áls ik bel, hij er meestal dezelfde dag nog is. Er moest laatst bijvoorbeeld met spoed een CV-ketel vervangen worden. Ik belde René, maar hij was nog met vakantie. Die dag zou hij echter wel naar huis vliegen, de volgende dag stond René, in het weekend, aan de deur om de CV-ketel te vervangen. Top service! Kortom, zoekt u een betrouwbare loodgieter die voor zijn klanten gaat? Dan beveel ik René van harte aan."
Eric
ERIVA vastgoedbeheer